Жителю Ужгородщини який організував підпільний цех з виготовлення тютюнових виробів, висунуто звинувачення (ФОТО)

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області працівниками Головного управління Державної фіскальної служби в Закарпатської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 34-річного мешканця Ужгородщини, який займався незаконним виготовленням, зберіганням та збутом незаконно виготовлених тютюнових виробів (ч.1, ч.2 ст.204 КК України).

У рамках даного кримінального провадження, з метою запобігання розповсюдження фальсифікованого тютюну, правоохоронцями проведено ряд санкціонованих обшуків у місті Ужгороді та Ужгородському районі, у ході яких припинено діяльність незаконного підпільного цеху з виробництва цигарок.

Так, в ході обшуків виявлено та вилучено тютюн, заготовки під пачки в кількості 13 000 шт., гільзи тютюнові – 173 500 шт., тюбики з ароматизаторами для тютюнових виробів, гільзи тютюнові – 9 000 шт. тощо.

За скоєне правопорушення, підозрюваному по даному кримінальному провадженні, а саме за ч.1, ч.2 ст.204 КК України, загрожує штраф від 51 до 170 тис грн, повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Сергій

Поділитися

PinIt

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *